Algemene Voorwaarden


De vakantiehuizen op MyVillas worden aangeboden door verschillende verhuurders. De huurder reserveert een vakantiehuis direct bij de huiseigenaar/verhuurder. De huurder krijgt van de verhuurder een boekingsbevestiging en factuur. De transactie valt onder de huurvoorwaarden en garantie van de betrokken verhuurder. De algemene huurvoorwaarden kunt u tijdens het boekingsproces, op de derde pagina van het boekingsformulier, bekijken en afdrukken.

MyVillas streeft naar 100% betrouwbaarheid van haar gegevens op de website. De verhuurder verschaft de gegevens over het huis. Voor vragen over een huis kunt u contact opnemen met de verhuurder via het telefoonnummer en de email die bij het huis vermeld staan.

Bij klachten over een huis dient de huurder zich zo spoedig mogelijk te wenden tot de verhuurder. Hij of zij is degene die de klacht binnen redelijke termijn dient op te lossen. Indien de huurder ontevreden is over de afhandeling van de klacht of als de huurder meent dat de staat van het huis onvoldoende is, willen wij van MyVillas daar graag van op de hoogte gebracht worden. MyVillas wil alleen vakantiehuizen aanbieden die van goede kwaliteit zijn.

Elke verhuurder mag zijn of haar huis publiceren op MyVillas. De vakantiehuizen worden niet vooraf gecontroleerd. Alleen indien er sprake is van een slechte dienstverlening door de verhuurder of wanneer het vakantiehuis naar het oordeel van huurders in een zeer slechte staat verkeerd, wordt een vakantiehuis geweigerd of verwijderd. Dit is alles naar het oordeel van MyVillas. Hierover kan niet gediscussieerd worden.

Als zodanig herkenbare fouten en vergissingen in de informatie en/of de tarieven op de website binden noch MyVillas noch de verhuurder/huiseigenaar.MyVillas
luxe vakantiehuizen