Uw vakantiehuis verhuren


Heeft u één of meerdere vakantiehuizen? Dan kunt u gebruik maken van MyVillas om uw huis te promoten. MyVillas heeft een nauw samenwerking met BOOK4MOOR. Het zoek-en-boek-systeem van BOOK4MOOR wordt gebruikt om huizen te vinden.
Indien u geen gebruik maakt van het BOOK4MOOR-systeem kunt u uw huis wel op de site plaatsen, maar zal deze niet meegenomen worden tijdens het zoekproces.


BOOK4MOOR boekingssysteem
De BOOK4MOOR-software is speciaal ontwikkeld voor het reserveren van vakantiehuizen. Het systeem is zeer uitgebreid en biedt veel voordelen voor huurders en verhuurders. Het kan zowel door grote als kleine verhuurders gebruikt worden.
Voordelen voor de huurders zijn dat snel inzichtelijk is wanneer een huis vrij is en wat de totaalprijs is. Het boeken via de website is zeer eenvoudig.
Voordelen voor de verhuurder zijn dat een boekingsbevestiging en factuur binnen een minuut naar de huurder verstuurd kan worden. Dat het systeem alle tijdsbepalende factoren bewaakt, zoals einde optie, betalingstermijnen en het versturen van brieven naar de huurders. Nadat het systeem is ingesteld zoals de verhuurder wenst, heeft hij of zijn nog nauwelijks omkijken naar de afhandeling van een boeking.

Meer informatie over het BOOK4MOOR-boekingssysteem vindt u op www.BOOK4MOOR.nl.


Kosten van vermelding op de website
Het publiceren van uw huis op de site MyVillas is gratis. MyVillas kan dit doen vanwege de nauwe samenwerking met BOOK4MOOR. U betaalt alleen voor het eenmalig plaatsen van uw huis op de website.
Voor het plaatsen van uw huis op de website kunt u het aanvraagformulier invullen dat u hier kunt downloaden. De foto’s kunt u insturen via een programma als WeTransfer. Stuur dit alles naar info@myvillas.nl.

Het plaatsen van uw huis op de website kost eenmalig: € 25,- excl. BTW (per taal).
U kunt de gegevens van uw huis aanleveren in 3 talen: Nederlands, Duits en Engels.

Indien u wilt dat wij de foto’s naar het juiste formaat omzetten en eventueel nog bijwerken, wordt hiervoor extra kosten in rekening gebracht. Afhankelijk van de bewerking zal dit tussen de € 4,- en € 10,- per foto zijn.

Indien uw teksten nog vertaald moeten worden, kunnen wij u hiervoor goede en betaalbare vertalers aanbevelen.